joi, 5 decembrie 2013

Garanţia Bblue

Singura structura care ofera garantia banilor. Voi copia totul de la ei de pe website, pentru a nu exista confuzii:

Încrederea noastră în oportunitatea bblue şi valorile noastre sunt garanţia că BBO care ni se alătură pot lucra ca parte a unei organizaţii etice, un model business solid cu standarde ridicate în care aceştia pot contribui la crearea unui viitor sustenabil, ţinând totuşi cont şi de obiectivele lor financiare individuale.

În cazul în care încă simţiţi că nu puteţi îmbrăţişa valorile şi obiectivele reprezentate de Companie, sau aşteptările dvs. originale nu sunt îndeplinite şi nu vă puteţi dezvolta în oportunitatea bblue, sau pentru orice alt motiv decideţi că nu doriţi să continuaţi activităţile în cadrul oportunităţii bblue,dreptul de a vă retrage este garantat.Acest drept este comun şi solidar, prin urmare,toţi BBO pot returna Companiei bunurile şi serviciile cumpărate,în conformitate cu secţiunea 3.8.1 din Politici şi Proceduri,valoarea lor fiind rambursată de către Companie. Aceasta este ceea ce noi numim garanţia bblue.

Practicile business transparente, oneste şi corecte în relaţia cu partenerii business - aceasta este ceea ce ne reprezintă şi ceea ce aşteptăm, de asemenea,de la ei.


Avertisment
Este ilegal pentru un promotor sau un participant la o schemă de tranzacţionare să convingă pe oricine să facă o plată promiţându-i beneficii obţinute de pe urma convingerii altor persoane să se alăture platformei.Nu vă lăsaţi induşi în eroare de afirmaţii care susţin că veniturile mari sunt uşor de realizat.
oferta imobiliare Director Web Gratuit Anunturi, director web, bancuri, jocuri, etc